lauantai 3. tammikuuta 2015

Stokke Table top - kokemuksia

Uusi ihana korkeakiiltoinen ruokapöytä ja 6-kuukautinen vauva syömässä... Sanomattakin oli selvää, että jonkinlainen alusta tarvitaan ja äkkiä! Ruuan tähteet jymähtimät pöytään tiukasti kiinni ja pahaa teki raapia niitä pöydän pinnasta irti. Vauvasta taas mikään ei ollut hauskempaa kuin hakata pöytää lusikalla / nokkamukilla / ties millä...

Aluksi testasin Ikean Kuvert - tablettia vauvalla, syystä että pöydässä olivat kyseiset tabletit jo valmiiksi käytössä. Kuvert - tabletti on teräksinen, suht painava ja pohjassa on hyvin paikoillaan pysyvää muovia, joten ajattelin tabletin pysyvän hyvin paikallaan. Ehei, tabletti nostettiin heti irti pöydästä ja sitä pureskeltiin enemmän kuin itse ruokaa.



Etsin itse netistä kokemuksia OIKEASTI paikoillaan pysyvistä tableteista ja pian olikin selvää, että meille kotiutuisi Stokken Table top - alunen. Aluksi tosin mietimme table topin ja play trayn - välillä. Voiton vei kuitenkin Stokke, sillä halusin vauvan pääsevän lähelle pöytää.  Play Tray - lisäosan avulla vauvalla on oma pöytä kiinni tuolissa ja vauva ei siten pääse muiden kanssa saman pöydän ääreen.

"Stokke Table Top ruokailualusta on enemmän kuin pelkkä tarjotin. Se on pelisali, luokkahuone ja ruokailutila. Sen kanssa lapsi pääsee yhteiseen pöytään muiden seuraan.
Vahinkoja sattuu ja sotkua syntyy, mutta Stokke Table Top on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja siinä on valumiselta suojaava reunus. Kumitassut pitävät sen hyvin paikoillaan pöydän päällä. Stokke Table Top sisältää neljä erilaista kuvaa, jotka voi kiinnittää läpinäkyvän ruokailualustan alle."


Stokken alusta on kyllä ollut hyvä ja voin sitä lämpimästi suositella! Alustan mukana tosiaan tulee neljä eri kuvaa, jota voi vaihdella mielensä mukaan. Meillä on jo kuvaa kerran vaihdettu ja nyt käytössä on mustavalkoinen kuva aakkosilla. Tabletti pysyy paikallaan imukuppien avulla ja se on helppo puhdistaa.
Table top maksaa noin 45-50€. Itse satuin löytämään alustan Kodin ykkösestä hintaan 33€. Nyt näyttäisi siltä et uusi pöytämme säästyisi isoimmilta kolhuita! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti