maanantai 9. kesäkuuta 2014

Matkarattaiden viidakossa

Viimepäivinä olen lukenut matkarattaiden vertailuja, vinkkejä, eri mallien hyviä ja huonoja puolia, jne, jne. Huh, eipä rattaiden ostaminen olekkaan niin helppoa!

Ennen linnun syntymää ostimme valkoiset nahkaiset yhdistelmävaunut ja käytössä on nyt ollut vaunuosa. Vaunuosan selkänojaa saa onneksi nostettua eri tasoille. Tämä on / tulee olemaan meillä hyvä asia, sillä lintu ei enää hereillä ollessaan viihdy makuuasennossa, vaan haluaa jo nähdä hieman ympärilleen tai ainakin olla enemmän kohollaan. Vaunumme ovat suurikokoiset ja isopyöräiset. Ajatuksissa on lähteä syksyllä ja/tai talvella ulkomaille linnun kanssa ja silloin tarvitsemme ehdottomasti matkarattaita. Rattaita käyttäisin myös kaupungilla ja jos tiedossa olisi ahtaisiin tiloihin, kauppohin menemistä, matkarattaat olisivat kätevämmät kuin yhdistelmät. 

Olen harkinnut Baby Jogger rattaita, niitä on kehuttu kovasti ja boonuksena on, että rattaat menevät isommallekkin lapselle ja siksi olisivat pitkäikäiset käytössä. Lopullista päätöstä en kuitenkaan ole vielä tehnyt ja olisi kiva kuulla kokemuksia eri rattaista! Olen harkinnut myös kolmipyöräisiä rattaita, täytyy käydä joku päivä testaamassa eri malleja lastentarvikeliikkeessä ennen päätöksen tekoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti