perjantai 6. kesäkuuta 2014

Stokke sleepi mini

Raskaana ollessani aloin etsimään pinnasänkyä linnulle. Netissä aikani selattuani vaihtoehtoja, ihastuin Stokken Sleepi - sänkyihin. Kyseisestä sängystähän on saatavana myös miniosa Sleepi Mini, joka Stokken sivujen mukaan on tarkoitettu 0-6 kk vauvalle. Halusin tuon miniosan ehdottamasti sänkyyn, onhan se vaan niiiiin söpö! 

Mutta mutta.. Meidän lintu on alle 3kk ja Mini Sleepi on jäänyt jo pieneksi!!! Nukkuessa linnun pää täytyy laittaa aivan sänkyn päätyyn ja silti jalat suorana lintu potkii jo alareunaa... Huoah, se siitä kuudesta kuukaudesta, saati edes kolmesta kuukaudesta! Hintaan nähden miniosa ei siis kauaa voinut olla käytössä. Silti olen ollut miniosaan tyytyväinen. Sänky on ollut niin pieni ja pyörillä kätevästi liikkuva, joten sitä on ollut helppo liikutella. Pienen koonsa vuoksi sänky myös mahtuu hyvin pienenpäänkin makuuhuoneeseen. Ja saahan siitä nyt kasattua sitten isomman version, täytyy vain hakea varastosta lisäosat ja alkaa kasaamaan "uutta" sänkyä. 

Suosittelen siis lyhyestä käyttöiästä huolimatta miniosaa. Stokke Mini Sleepin ovh noin 475€ ja normaalinkokoinen Stokke Sleepi maksaa noin 635€. Meillä sängyssä on myös Stokken uudintanko (ovh 31€), johon olen itse ommellut uudinkankaan / verhon. Sänkyyn olisi ollut saatavissa myös Stokken oma uudinkangas, mutta yksivärisenä kankaana en siitä pitänyt. Tilasin Stocmannin verkkokauppasta myös Stokken Tripp Trapp - syöttötuolin, vaikka eipä sille ihan vielä käyttöä ole. Syöttötuoliin täytyy vielä ostaa erikseen Baby-lisäosa. Tuolista voin kirjoitella arvioita muutamien kuukausien päästä, kun syöttötuoli otetaan käyttöön.

Tässä vielä nopeasti napattu kuva pian isommaksi muuttuvasta Stokken Sleepi Ministä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti